Índex - Anterior - Següent

 

Les aventures i desventures del Barça (215)

Quan el Barça perd l'honor
ningú sap qui té la culpa
com un porc que menja "pulpa"
per morir a l'escorxador.
No serà l'entrenador
que sovint amb tothom topa?
O són els millors d'Europa,
referint-me als jugadors?
Sense un miracle dels forts
quedarà sense cap copa.

Sols cal una solució
perquè canviï de nord,
en Van Gaal el passaport
i en Núñez la dimissió.
En quant algun jugador
que jugant no té talent
se l'envia a tomar vent
i al que és bo se l'afalaga
i donar al soci, qui paga,
la Gran Creu del Sofriment.

8-5-2000

 

En aquest vers, l'autor reflexa la crua realitat del moment. L'afició ha reaccionat d'una manera molt "negatifa" (segons es miri) a l'eliminació de la copa d'Europa a mans del València. Amb la lliga, en aquests moments encara viva, es pot donar la paradoxa de que gran part de "culés" (i vés a saber els jugadors. . .) no volem de cap manera arrebatar la liga un altre cop al Depor, si això significa una "bona valoració de final de temporada" i, per tant, la continuitat del tècnic. L'únic important és deixar l'equip en condicions de lluitar per la màxima competició europea del 2001.
Es pot dir que Van Gaal i Núñez han vist augmentat considerablement el nombre de detractors aquesta setmana. Ara mateix, es parla de la dimissió del President, que pot veure´s arrossegat a l'abisme si segueix endavant amb el projecte de l'holandès.
I és que fa poc vaig veure una pancarta al Camp Nou que deia més o menys: "Van Gaal, ens has fet avorrir el futbol i el Barça"
Si a això li sumem el ridícul de no jugar la Copa del Rei amb l'Atlètic de Gil (efecte secundari de tenir tants jugadors d'un mateix país, responsabilitat de qui tots sabem) i que la "competència ruïnosa" pot solucionar millor la seva temporada, l'aficionat porta una manca d'ilusió i un cabreig que el fan contestar allò de "No m'en parlis del Barça . . ."

 

Índex - Anterior - Següent