II Homenatge a poetes de Cabrera

Josep Garí i Pons
i
Jaume Llinés i Pujol

 

El dia 21 de juny de 2003, a les 9 del vespre, a la sala nova de l'Ajuntament de Cabrera de Mar hi va haver una festa poètica musical on es varen recitar poemes a favor de la pau i també treballs de dos poetes locals als que es retria homenatge: En Josep Garí i en Jaume Llinés.

Aquest acte va ser organitzat i desenvolupat amb molt d'encert pel TAC, Teatre d'Aficionats de Cabrera. Els components del grup es van encarregar de recitar primer uns poemes per la pau i després uns quants versos dels homenatjats. Tot amenitzat per dos músics. L'acte va ser un èxit i tingué com a punts culminants l'audició d'unes paraules d'en Jaume Llinés, que no havia pogut assistir al trobar-se delicat de salut a la seva residència del sud de França i els esclats d'humor provocats per la lectura d'alguns dels versos d'en Josep.

 

En acabar l'alcalde de Cabrera, en Carles Rocabert va lliurar unes plaques que el TAC havia preparat per els homenatjats.

 

A la d'en Josep hi havia la següent inscripció:

TAC  Teatre d'Aficionats de Cabrera
Reconeixement Honorífic al Senyor
Josep Garí i Pons
Poeta
Per la seva aportació a les lletres catalanes i el seu gran compromís amb la cultura del nostre país
Cabrera de Mar, 21 de Juny de 2003

 

Des d'aquestes pàgines volem agrair al TAC, participants, col·laboradors i a l'Ajuntament de Cabrera de Mar la realització d'aquest acte i als assistents la seva presència.